Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2013 08:19 - Прокуратурата с успешен опит за държавен преврат на 11 май
Автор: sestra Категория: Регионални   
Прочетен: 2413 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всичките им манипулации - смешни и нелепи, но те си знаеха, че има достатъчно хора, които ще им се хванат на абсурдизмите. И после не наричайте родината ми Абсурдистан, ако сте били сред посочените наивници. Всеки има ум, който да използва по предназначение, освен ако не го е впрегнал да си глади егото на личността и притежанията.

ИЗТОЧНИК

 “Призовавам министър-председателя Марин Райков, под чието пряко разпореждане е ДАНС  да изясни ролята на Агенцията в случая “Костинброд”. Според мен служителите на ДАНС са си свършили професионално работата, но Прокуратурата е скрила резултатите от тяхната работа. И е употребила ДАНС, както навремето я употребяваха Алексей Петров, Петко Сертов и Сергей Станишев , който създаде Агенцията, за да я използва за лични цели. ”

Това написа в ранната утрин на днешния ден топ-журналистката Соня Колтуклиева, която в понеделник вечер хвърли бомба от телевизионния екран като заяви в интервю за Bulgaria on air, че Прокуратурата, ДАНС и банкера Цветан Василев, собственик на ТВ7, са опорочили изборите с мега-скандала, който раздуха Николай Бареков в деня за размисъл 11 май, крещейки в ефира на телевизията, че ГЕРБ фалшифицира изборите с 350000 фалшиви бюлетини. Тази ” новина” услужливо беше разпратена на чуждестранни информационни агенции и медии.

По-късно в сайта на Соня Колтуклиева Bulgaria news се появи следната изключително важна новина:

ШЕФ НА ДАНС ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД BULGARIA NEWS: АГЕНЦИЯТА БЕШЕ УПОТРЕБЕНА!

В ранните часове на деня ръководството на Държавната агенция за национална сигурност се е събрало, за да разисква новите разкрития по случая “Мултипринт”

Bulgaria-news | 15.05.2013 09:18

Разследване на Bulgaria news показа, че нещата са се развили така – в петък в ДАНС е било получено прокурорско постановление, подписано от Ангел Попколев от Софийска градска прокуратура на 10 май, както сочат документите, изпратени до някои медии от “група прокурори”. От Агенцията са изпратили още същия ден свои служители в печатницата в Костинброд. Те са установили, че няма нарушение на закона и са предали доклада си на прокуратурата. Тя е скрила констатациите на Агенцията и на прокурорския експерт Божидар Василев, който обявява, че собственикът на  ” Мултипринт” Йордан Бончев е дал адекватни обяснения за съхраняваните палета с бюлетини – ” като защитните му твърдения са се потвърдили при извършената проверка.” Експертните сметки показват, че бракът може да достигне 4-5%, което е дял, равняващ се на тези 350 000 “съмнителни копия”.

Източникът на Bulgaria news  от ДАНС се изрази образно така: “В събота като видяхме истерията по ТВ7 и обяснението на прокуратурата по случая, останахме с отворена от почуда уста и още не можем да си я затворим”. Това означава, че констатациите на служителите на ДАНС, изразени в доклад до прокуратурата, абсолютно обратни на внушенията, направени от прокуратурата, са били потулени нарочно.

“Прокуратурата употреби ДАНС в една голяма игра. Не знаем кои са нейните автори”, каза източникът на Bulgaria-news от българското ФБР.

“Лютви Местан беше прав, че е извършен опит за държавен преврат. Само че автор т е друг, а не посоченият от него”, каза пред Bulgaria-news Румен Петков, бивш вътрешен министър по времето на Тройната коалиция.





Тагове:   наяве,   абсурд,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karaiany - Защо не се учудвам на такива разк...
11.07.2013 12:17
Защо не се учудвам на такива разкрития ?!
Ще дойде време , когато всичко ще излезе наяве. Не е далече.
Най - тъмно е преди изгрев , нали така ?!
цитирай
2. sestra - Изобщо не е за чудене.
11.07.2013 12:35

Виждаше се толкова ясно в хода на събитията. Просто глупаците движат света, а на осъзнатите се налага да им поправят грешките после със самите себе си, до кръв и дъх. Дано,дано, вярвам в това, че най-тъмно е преди разсъмването!
karaiany написа:
Защо не се учудвам на такива разкрития ?!
Ще дойде време , когато всичко ще излезе наяве. Не е далече.
Най - тъмно е преди изгрев , нали така ?!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sestra
Категория: Поезия
Прочетен: 2582961
Постинги: 732
Коментари: 7882
Гласове: 29404
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930