Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2017 17:59 - Истинският Холокост
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3560 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дълго след като Съветският писател Иля Еренбург спомена за първи път за Холокост над евреите по време на Втората Световна Война, светът продължава да вярва, съпреживява и взима дейно участие в най-голямата и най-чудовищна лъжа на всички времена. Лъжа, която коства на германското християнско население милиарди евро на година; лъжа, която изпраща в затвора невинни хора в Европа, Австралия, Канада и Америка; лъжа, която удобно скри и продължава да скрива Истинския Холокост, който евреите извършиха над Християнското население в Европа.

Втората Световна Война завърши по същия начин, по който и започна – с еврейски издевателства над християнското население в Русия, България, Румъния, Хърватия, Сърбия, Германия и Полша, при които милиони жени, деца и мъже са изнасилвани, клани и убивани по особено мъчителни начини от евреиските си палачи. Най-ефикасният елемент в тази машина за изличаването на цели класи от бялото Християнско население бяха Болшевишките центрове ГУЛАГ, описани в детайли от Александър Солженицин, Варлам Шаламов и други бивши затворници. Самият Солженицин признава, че:

Болшевиките, които извършиха преврата и взеха властта в Русия, не бяха руснаци. Те мразеха руснаците. Те мразеха Християните. Подтиквани от етническа омраза, те измъчваха и изклаха милиони руснаци без капка човешко съжаление. Моите съотечественици бяха подложени на повече кървави престъпления, отколкото която и да е друга класа хора в човешката история. Не мога да бъда по-ясен: Болшевиките извършиха най-голямото клане в човешката история. Фактът, че глобалното съсловие от медии продължава да мълчи по този въпрос е доказателство, че се намира под контрола на извършителите.

Резултатите от Болшевишката комунистическа власт са все още налице: разцепени Балкански страни, превърнати насила в мюсюлмански, в обезлюдени области, слаб прираст на населението, изличени класи от интелегенцията на няколко Източноевропейски страни, стотици взривени и/или съборени църкви и манастири или потопени в язовири (практика с дълбоко окултно значение).

Около 20 години преди началото на Втората Световна Война, Болшевиките вече бяха започнали масиран етнически геноцид над Руснаците, Австрийците и Германците. След Втората Световна Война Германците посрещнаха Червената Армия като освободители от Болшевишкия режим с отварянето на някои закрити християнски храмове и кратко преустановяване на масовите изнасилвания на жени и деца. Най-голям принос за зверствата на Болшевишката армия, съставена предимно от Хазарската орда, има Съветският писател, политически агитатор и деец Иля Еренбург. Освен мита за шесте милиона убити евреи през Втората Световна Война, той собственоръчно измисли и вкара в действие подстрекателства за масовите убийства, изнасилвания и обезобразявания на Германските жени и деца посредством писането и разпространението на листовки из военните редици на Червената Армия:

Германците не са хора. От сега нататък думата ‘Германец’ е най-ужасното проклятие. От сега нататък думата ‘Германец’ ни приканва към действие. Няма нищо за обсъждане. Ние няма да се поддаваме на емоции. Ние ще убиваме. Ако не убивате поне по един Германец на ден, вие сте пропилели този ден. Ако не можете да убиете Германеца с куршум, убийте го с щика си. Ако в момента няма сражение на фронта и има затишие, уплътнете времето с убийството на един Германец. Ако вече сте убил един Германец, тогава убийте втори – няма нищо по-забавно за нас от купчина Германски трупове. Не бройте дните, не бройте километрите. Бройте само едно: Германците, които сте убили. Убивайте Германците! Убивайте Германците! Германците трябва да бъдат убити. И някой трябва да го свърши. Прилошава ли ви? Чувствате ли задух и стягане в гърдите? Убийте Германец. Ако сте праведен и съвестен човек – убийте Германец! Убивайте!

Наред със заслугите си за нечуваните зверства на Болшевишката армия над мирното немско население, Иля Еренбург заедно с Василий Гройсман (Йосиф Соломонович) написват Черната Книга, която поставя основата на лъжата за Холокоста извършен над евреите. Професор Артър Бътц излага в детайли фактологическите несъответствия и откровените фабрикации на исторически факти в книгата си Лъжата на Двадесети Век (The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of the European Jews). Има достатъчно свидетелства на оцелели от лагерите в Arnstadt, Dachau, Buchenwald, Breendonck, Leipzig, Nordhausen, Ohrdruf, Penig, Hadamar, Hannover и Belsen, чиито свидетелства опровергават масовите убийства, наличието на газови камери и всичко останало, за което евреите продължават да получават репарации. Но нека се спрем по-подробно на истината, а не на лъжата.

image

Редица исторически извори, в това число снимки, доказват, че основна цел на Червената Армия са били именно Германските деца и жени – често изнасилвани и брутално пребивани, но винаги убивани. Любимо занимание на Болшевиките било оскверняването на Християнски гробища и паметници, като рязането на дървени кръстове от гробовете и паленето на огньове с тях, както и оставянето на изнасилените деца да умрат от вътрешни разкъсвания. Жени и деца са изнасилвани групово и после убивани. Тези деца продължават да са безименни, неоплакани и забравени.

image image image


 

image image image


 

image image image


 

image image image



 

Евреите обявиха война на Германия дълго преди инвазията на Полша през 1939. Намеренията им бяха дотолкова открити, че Британският министър Уинстън Чърчил не се посвени да заяви, че войната с Германия е неизбежна и страната ще бъде въвлечена в нея, независимо колко се стреми към запазване на мира. Хитлер преговаряше с Полша за достъп до една миля от Източна Прусия, като в замяна предлагаше щедри късове немска земя и търговски привилегии. Но през 1939, под въздействието на еврейското съсловие и интернационалното Масонско лоби, Полша прекрати всички споразумения и започна да избива цивилни Германци. Едуард Ридз-Шмидли заяви, че:

Полша иска война с Германия и Германия не може да я избегне, дори и да иска.

Защитавани от Полската Армия и силите на новопристигналите еврейски отряди на НКВД, полските евреи започват да изнасилват и избиват десетки хиляди Германци в коридора Danzig. Любимото им занимание е било, заковаването на живи деца с пирони на плевните във формата на кръст. Германия изказва възмущението си от тези зверства в писмен вид към  Обществото на Народите (ОН) няколко пъти, но не получава отговор.

Само за един ден, познат като Бромбергската Кървава Неделя, Полските евреи под протекцията на Полската Армия, атакуват малкото градче Бромберг и избиват над 5,000 цивилни Германци. От този момент, Хитлер вече е длъжен да се намеси и дава отговора, който Англичаните, Американците и Французите чакат. Войната с Германия и последвалата й капитулация води до установяване на еврейския план за налагането на комунизъм в Европа, по подобие на Русия, – резултат, който позволи на еврейското управляващо съсловие да подлага Християнското Европейско население на геноцид в продължение на няколко десетилетия, след края на Втората Световна Война. Зверства, документирани и от Български писатели, като Георги Войнов в книгата му ‘Геноцидът и Холокостът на Българите извършен от юдеи, турци, гърци, руснаци, сърби, комунисти, масони, богоборци, глобалисти, ционисти‘. Но да разгледаме началото на този ‘феномен’ и злият му гений в най-чист вид.

На 13ти Юни, Руският Президент Владимир Путин (Шаломов по майка) посети Московския Еврейски Музей и Център на Толерантността и държа реч, в която уточни, че Болшевиките са съставлявали 80-85% от първото правителство на Съветския Съюз. За да не изглежда това твърде зле в очите на непредубедения обикновен руснак, „Руският“ президент добави, че по това време са били преследвани хора от всички вероизповедания. Но кратка историческа справка показва точно обратното.

image
ДА ЖИВЕЕ ЧЕРВЕНИЯТ ТЕРОР - така пише на огромния празничен болшевишки плакат, горе, - украсен с череп!!

Болшевишкото правителство набеляза цели класи бяло Християнско население, като се започна с ритуалното жертвоприношение на последната Християнска царска династия в къщата на богатия еврейски търговец Ипатиев. Дори няколко високопоставени евреи впоследствие признават, че ‘Населението никога няма да узнае какво точно са сторили с царското семейство’. Очевидци твърдят, че при приключване на изтезанията на децата на Романови пред родителите им, царят е бил с напълно побеляла коса както и говорят за странни кабалистични знаци изписани на стената в мазето, където са станали убийствата. Последвалото палене и заливане на телата с киселина удобно скрива дупките от ритуалното източване на кръвта на Християнските мъченици.

Част от написаното на стената на Иврит впоследствие е транскрибирано от Немския еврейски автор Херман Хейне и разкрива игра на думи на основата на цитат от Стария Завет – книга на Даниел 5 отнасяща се до Валтасар, който е убит заради престъпления срещу „Бога на Израел“. Еврейските палачи на царското семейство заменят Валтасар с Валтацар, за да подчертаят, че:

Гойския крал беше убит като акт на еврейско възмездие

По това време обучените в Манхатан Лев Бронштайн и цялата му кохорта със щедра помощ от Яков Свердлов, Ленин, Янкел Яковлев, Николай Соколов и още много еврейски съмишленици, вече могли да насочат цялото си внимание върху беззащитното Християнско население на Русия. Именно под Болшевишкия режим, за първи път, анти-семитизмът става нелегален и наказуем със смърт. Това обвинение започва да бъде щедро използвано за изпращането на политически затворници към човекофабриките в Сибир, познати днес като ГУЛАГ. Изтребването на християни е толкова важен елемент от еврейската власт, че единственият запис на гласа на Ленин е от реч, че анти-семитизмът е контра-революционен.

Няма да се спираме на широко документираните педерастки наклонности на Николай Ежов и Надежда Крупская, на оргиите на Крупская. Ленин и любовниците им, на ‘странното’ хоби на Генрих Ягода който пиян стрелял по задигнати от цървки и манастири икони. Но нека видим какво по-точно се случвало зад затворените врати на Християнските лагери за изтребление в Съветския Съюз.

По това време, начело на всички лагери ГУЛАГ стоят евреи, които са се доказали като изявени садисти и ненавистници на всичко руско и Християнско.

image

image

Същевременно, евреите започват да получават множество привилегии от Съветското правителство, които включват създаването на Еврейската Автономна Област (чийто флаг е същият като на ЛГБТ движението, което не е странно, като се има предвид склонността на евреите към педерастия и сексуални извращения); насърчаването и помагането за еврейската окупация на Палестина и други.

Въпреки че конкретните цифри никога няма да бъдат узнати, може би и над 100 000 000 хора, предимно от Славянско Християнски произход са избити по време на етническите чистки на спонсорирания от Банкерите и продължил близо 80 години комунистически режим. По мащабите си, това е най-големият геноцид извършен в историята на човечеството, сравним единствено с геноцида над коренното Американско население...

Скоро след Октомврийската революция, част от руското население се противопоставя на еврейския режим и се вдига на бунт. Но щедро финансирани с пари (оръжие и боеприпаси) от Швейцария и Ню Йорк, Болшевиките бързо потушават всякакви опити за организация сред населението, и за наказание конфиксуват зърното и провизиите на селяните, за да предизвиквайкат Голодомор...

image image image


 

image image image



 

Декември 1917, Владимир Ленин подписва декрет за създаване на Всерусийската Комисия за Контра-Революционна Дейност и Саботажи “ЧК“. (а "ЧеКа" на Иврит означава "Кланница"!).  Дори гербът на Съветския Съюз има строга окултна символика, което е от особена важност в еврейските кабалистични обреди.


 

Под претекст за политическа диверсия, саботаж и контра-революционна дейност, режимът може да изправи в Сибир без съд и присъда всеки гражданин на Съветския Съюз. Поради менящата се на няколко години структура, ЧК се трансформира в ГПУ, после в НКВД и в последствие в КГБ, като през цялото време запазва фокуса си върху набеждаването на Християни в анти-семитизъм, фабрикуването на обвинения и изпращането на хора в лагерите ГУЛАГ в Сибир.

Това, което дори самите евреи не отричат, е че само за 5 години от установяването си, ЧК е отговорна за смъртта на над 20 000 000 християни. Това включва жертви на насилствена колективизация, глад, чистки, изселвания (на север в края на есента, когато земята вече е замръзнала и хората не могат да се подготвят за руската зима), екзекуции и масови разстрели в лагерите ГУЛАГ. И въпреки всичко това, тези първи 5 години от еврейското управление са само тренировка за това, което предстои.

Генрих Ягода, който ръководи колективизацията под заповедите на Сталин, организира и ръководи лагерите за изтребление ГУЛАГ и е лично отговорен за смъртта на над 10 000 000 човека. Той има родствена връзка с друг забележителен еврейски деец – Яков Свердлов. В типичната за Сталин политика за честа подмяна на хората на високи постове, само няколко години след оглавяване на поста на органите за безопасност, Ягода е заместен от ‘поеврейчения гой’ женен за еврейка Николай Ежов с прякор ‘кръвожадното джудже’. (Г.С: не е имало и няма никакви гои сред болшевиките – комунисти, а и сред днешните демократични управници!!)

Ежов е отговорен за Голямата Чистка, при която между 1937 и 1938 са убити около 10 000 000 хора. Около 8 000 000 са изпратени в лагерите ГУЛАГ, като само 10% оцеляват. Много евреи се опитват да опровергаят тази цифра, дискредитирайки изследванията на авторитетния писател Робърт Конкуест, който публикува най-детайлното описание в книгата си Големият Терор: Чистките на Сталин от Трийсетте. Въпреки това, след разпада на Съветския Съюз, няколко изследователя, включително Едвард Раджински и Дмитрий Волкогонов, публикуват пространствени експозета върху броя на избитите по време на режима на Сталин, на базата на документи, които са успели да намерят и придобият. Същите потвърждават, че над 10 000 000 човека са избити само между 1937 и 1938.

Лагерите ГУЛАГ

Лагерите ГУЛАГ са създадени, като цяла система за изтребление на политически затворници, ръководена от евреи, което в превод означава, - всеки неудобен на режима, по какъвто и да е начин. Някои криминални престъпници също са изпращани там, но те получават сравнително по-леки присъди и отношение, в сравнение с неудобните на евреите затворници, за да издевателстват над политическите, като един от любимите способи за гавра с християнските жени било пускането им с вързани ръце и свалено бельо в килии с по няколко криминални. След бруталните групови изнасилвания повечето жени се опитвали да се самоубият, ядейки пръст.

Евреите отиват особено далеч в изобретяването на мъчения за политическите си затворници. Завиране на отверки, ключове, дръжки на метли и други подръчни материали в анусите на мъже и жени било норма; изнасяне на чисто гол затворник и оставянето му гол в гората водело до особено мъчителна смърт, при която комарите му изсмуквали кръвта за около час и половина; пребиване до смърт с метални палки; давене на затворници във варели с фекалии; изнасилване на жени, като преди това изнасилвача поставя топка еленови косми на върха на члена си, което води до инфекция в матката, загниване и мъчителна смърт в продължение на седмици; каране на жени да вършат тежка физическа работа до пролапс на матката и влагалището; поливане на затоворниците с ледена вода; принуждаване на затворниците да работят през зимата в гумени ботуши обути на босо; мъчение със сядане върху кофа с плъхове, която бавно се нагорещява, за да разкъсат и се заврат в ануса на затворника; насилствено хранене на умиращи от глад през носа и много, много други. Жените отказващи да станат любовници на началниците, били връзвани върху мравуняци с разтворени крака; за да помогнат на мравките да изядат жертват си отвътре, във вагината била поставяна намазана с мед пръчка.

Мъчителите били особено внимателни да не оставят живи свидетели на своите зверства, което обяснява нищожния брой на излезли живи от лагерите. Това означава, че истината за всички зверства никога няма да бъде узната в целостта си, но благодарение на книгата на Данциг Балдаев Илюстрации от ГУЛАГ може да се придобие бегла представа. Самият той не е бил затворник, а пазач в такъв лагер. Неговите илюстрации не са толкова детайлни колкото описанията на бившия затворник Александър Солженицин в Архипелаг ГУЛАГ, но също ни дават информация за беса и ненавистта на евреите към християните.

image image image


 

image image image


 

image image image


 

image image image


 

image image image


 

image



 

След избухването на Втората Световна Война, много затворници са пратени да се бият срещу Германците. Пред настъпващите немски танкове, всеки обърнал се назад, бил разстрелван от Болшевишката армия стояща в тила. Тъй като пред сражаващите се изборът е бил или плен, или смърт (на полето или обратно в лагера), това обяснява особената сила, която Руската армия демонстрира в сраженията. Както Солженицин пише:

В продължение на 20 години религията се преследваше и църквите се затваряха. Германците дойдоха и започнаха да отварят цървките отново. В Ростов-на-Дон откриването на храма беше голямо празненство, но това трябваше да им навлече наказние, нали?

По време на Съветската влат евреите преследват и изтребват Християните целенасочено и неумолимо. Изгорени, взривени и зарити са стотици църкви и манастири. Популярно поругаване на Християнските паметници е взривяване, разрушаване до основи и построяването на басейн, язовир  или фонтан. Най-голямата църква в Москва Христос Спасител е изравнена със земята и е построен огромен градски басейн на същото място. Целта е съвсем буквално хората да пикаят на църквата. В освободени от Германците градове дори и след отварянето на църквите, хората не смеят да влязат и атеизмът скоро взема превес сред населението. В комбинация с узаконяването на абортите (направено за първи път в световен мащаб от Болшевиките) и нарастването на разводите, това води до още по-голям разпад на обществото – морален, духовен и културен.

Не по-различно стоят нещата в сателитните на Съветския Съюз страни...

В България са добре документирани небезивестните лагери Белене и „Слънчев Бряг“ край Ловеч. Бивши затворници пространствено описват извращенията на еврейските началници докато писатели като Георги Войнов иследват броя на загиналите:

Различни източници посочват, че в периода 1944-1945 г. комунистите избиват без съд и присъда между 25 000-35 000 души, които са цветът на нацията...

Към момента, всички Източноевропейски страни са доведени до потресаващи демографски катастрофи и финансов срив – директен резултат от Юдейския режим наложен по време и след Втората Световна Война. Нито една страна, включително Русия, не успя да се възстанови от кръвозагубата на цвета на своята нация, което се вижда и в застаряващото население, и в количеството аборти, и в броя новородени деца, и (за съжаление) във влошеното качество на генетичения материал – резултат от изтребването на интелигенцията. Геноцидът продължава, но под други форми, като за целта се използват способи, като масовата емиграция на мюсюлмани, „интеграцията“ на циганите за сметка на бялото коренно население, цените на тока, консумативите, храната и бензина за сметка на ниски заплати и пенсии, държащи хората на ръба на физическото им оцеляване и некачествени медицински „грижи“, които убиват повече пациенти отколкото лекуват. Причината всичко това да се случва е неспособността на всички Източноевропейски (и не само) страни да излязат извън власста на евреите, която беше взета с цената на реки от Християнска кръв.

image

Но докато светът е зает с измисления Холокост над евреите, който беше развенчан от много от собствените им сънародници, никой не говори за действителните Лагери на Смъртта, които са съществували на територията на Съветския Съюз и останалите Източноевропейски страни. Това, разбира се, даде смелост на еврейското лоби да продължава смело с геноцида над бялото население, като се разшири и върху Палестинското (и върху почти всички мюсулмани), в опити да възстанови така мечтания Хазарски Каганат, първата в историята държава-паразит, на територията на днешна Украйна, Сирия, Грузия и Русия.

Защото, както казва, Георги Войников (и самите евреи потвърждават) – Християните са техния хилядолетен враг и това не е просто борба за надмощие и власт:

борба не срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места. Ефесяни 6:12

с малки съкращения, от: https://anonybulgaria.wordpress.com/2017/09/14/real-holoco/




Гласувай:
3



1. nimbus - Не му прави чест на Симов, да преп...
22.09.2017 10:44
Не му прави чест на Симов, да препечатва такива статии. Имате толкова други хубави, но я публикувахте тази.. Толкова много лъжи на куп за фактите и жетвите рядко съм виждал. А автора на такива статии е истински завършен ублюдок.
цитирай
2. grigorsimov - На nimbus
22.09.2017 23:08
Посочете лъжите, и фактите, да ги обсъдим.
цитирай
3. nimbus - Пак да повторя, имате много хубави ...
24.09.2017 01:43
Пак да повторя,имате много хубави препечатки на статии с интересен и поучителен материал,особено подходящи за младите и за затъпяващото ни общество.отделно имате и полезни статии с ценни съвети за здравето. Всичко това го правите безплатно и с завиден ентусиазъм,за което ви благодарим. Но...по отношение на еврейството нещата много хиперболизирате,разбирам че са вашата слабост,не че и аз ги обичам. Мен лично изключително много ме дразни,когато се пише за жертвите от гулаг и чистките. Колко може да се пише една люжа за да стане истина. Кой събори руската империя през февруари и каква националност бяха хората,участвали в това?Не сте се замисляли нали.Еми не са били евреи.В първото им правителство бяха стопроцентни руснаци-ренегати Евреите дойдоха по-късно за да оправят нещата случили се преди тях и наистина успяха за времето си,като успяха да възсъздадат империата напук на всчки.. Стига моля с тез гадни лъжи че са убито 57 милиона човека,защото льжливия Солженицин бил казал така. Или пък че са избити 10 милиона през 1937/38. Много добре знаете ,че това е гнусна лъжа. Резултатите отдавна са известни и се намират в интернет пространството.Не аз трябва да ви ги казвам,вие сте ерудиран човек. Сравнете и броя на населението по онова време и ще видите,че написаните от вас цифри просто са невъзможни.Напротив, СССР по времето на Сталин увеличава населението си,а не го намалява! Стига с тез идиотщини за изнасилените милиони,имало е отделни случаи като навсякъде и при всички. Обида е да се пише за хазарската орда. Какви оргии на Крупская ,като е била грозна дебела и болна и Ленин я е ползвал за писарка и секретарка.. Ленин е имал красива любовница и духовна спътница на име Арманд и е даже погребана в кремльовската стена. Нейната смърт допълнително го съсипва. Нима СССР разцепи балканите или ги разцепиха други външни сили след края на студената война.Абсолютна глупост е написана! Много добре знаете ,че онез плачи от 30-те години като Ягода и Ежов,бяха жестоко наказани,като и подизпълнителите им.И то благодарение на Берия.А един друг смешник развенча култа,като нанесе непоправим удар срещу авторитета на СССР,като самия той забрави ,че бе третия по активност в репресиите участник. Ако ви е трудно да намерите броя на разстреляните и тез които а били в лагерите по време на управлението на Сталин,то лично ще ви дам линкове и информация. Продължавайте с хубавите си статии,но се въздържайте от провокационни и льжливи. Мерси за вниманието.
цитирай
4. grigorsimov - Много се лъжете nimbus, и не само вие
24.09.2017 15:08
Нито в първото, нито в последното, т.е. днешното руско правителство, не е имало и няма руснаци, както няма, и не е имало, един българин българското правителство, днес.
Злото има безброй проявления и безброй лица, но главното му, маскирано, лице е лъжата, и от нея или след нея, следва всичко останало. И за да може човек, вкл. евреин, да разпознава и да се ориентира, поне малко, във, винаги, тъмните дела на злото /т.е. на еврейството/, той трябва дълго, дълго да учи неофициалната наука "иверология" - наука злодейската същност на юдаизма и еврейството, - започвайки от талмуда. А за да има някой достатъчно силен стимул да прави това /т.е да търси и изследва корените на злото/ той трябва много, много да страда, и да пострада. Иначе е много трудно да бъде достатъчно заинтересован, та да си губи времето и живота, и да бъде постоянно хулен, осмиван и заплашван, и не само заплашван.
Аз няма да изреждам тук безбройните документи и факти, доказващи неоспоримо /а и самият живот ги доказва/, злодейската същност на юдейството или юдомасонството. И за да не губите време, предлагам да прочетет,е за начало, "На кой господ се кланят евреите", а след това, ако прочееното започне да ви "говори" нещо, прочетете Пета част от книгата ми "Срещу течението", където са събрани повечето известни документи и факти за Световното еврейство /олицетворявано от банкерствотвото/.
И ви пожелавам, най-искрено, да не ви се налага да изстрадате всичко, на гърба си и с душата си, та едва тогава, евентуално да схването онова, за което говорят въпросните документи.
А аз нямам никаква лична злоба или отношение към евреите, защото евреите са много, и са навсякъде, и са най-най- различни. И когато се казва - "еврейството", се има предвид само т.н. организираното на сатанински, масонски принципи - Световно Евреейство, което задкулисно, а и съвсем официално, командва света и го води към тотална гибел, а хората, към Ада.
А холокоста, ако беше истина, нямаше да е забранено оспорването и критикуването му!!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312850
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031