Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2015 20:02 - Гледайте и слушайте
Автор: sestra Категория: Поезия   
Прочетен: 1565 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 10.10.2015 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image


Поне на рождения ден на погубения от путинската шайка Борис Немцов бъдете малко в час. Този концерт е замислен още за 40-ия ден след убийството му, но всички клубове в Москва отказвали упорито да бъдат домакини. Днес, когато Борис можеше да е със семейството си на своя ден, този концерт ще бъде факт.

Концерт на живо от Базел

от 20.30 ч.
С участието на 
Океан Ельзи
Андрей Макаревич
Андрей Гаврилов


image











Гласувай:
11



1. dobronameren - Но иначе руските българи
09.10.2015 20:33
се скъсаха да честитят на Путин рождения ден. Чета и във вестниците за концерта на който неговия главен организатор Евгени Минчев също добавил своите поздрави. Това някак не ми се връзва с колажа на Путин в един постинг на Черния хищник, където той е представен как обяздва една мечка насред някаква река. Ако се вярва на Предатора, лордът има само мераци, но не и късмет.
Ако се вярва на мене, хищниците имат мераци, но не и късмет.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Две реплики:
09.10.2015 21:16
1. Има някакво неразбиране относно ликвидирването на враговете на Путин. Политковская получи 5 куршума в главата на рожденния ден на Путин. Истината не можа да остане скрита - разстреляли са я чеченци, възмутени от нея, че пише срещу Путин. С това злодейство полковника от КГБ /Путин/ няма нищо общо. Чеченци...
Четири куршума в гърба получи Борис Немцов, когото Борис Елцин искаше да сложи на местото на Путин. Но при Борис /Елцин/ е влязъл Юрий Дроздов с приказ от КГБ: Путин - да, Немцов - не!!! Кой е Юрий Дроздов химнословещите Путиин трябва да знаят, ако са чели Фартышев.
Убийството по идентичен начин на Борис Немцов - отново с няколко куршума, за да е сигурно - недвусмислено говори: Чеченци...Тук дори няма нужда от разследване, народът знае истината. И маркспутинците от социаблните мрежи.

2. /Към първия коментар/ Предаторът е разработван яко в Центъра, за да осъществява контакт с интелигентни хора и по този начин да ги манипулира. Давам един таг, който ползват оперативните работници, "прогнило бичме". Той обаче не става за сношения с интелигентните от блога, защото мозъкът му е нагънат толкоз, колкото корема на Дялан Пеевски. Явно той има доста информация, за да си избере ник "Черният хищник", взет от най-съвършенната военна разработка по времено на Брежнев, хеликоптерът К 50. Имам постинг за тази страховита двувилова машина, която по вемето на Путин изби чеченците, борещи се за излизане от руската империя.
цитирай
3. alibaba4 - Поклон!
10.10.2015 10:09
Обачи убийците все още шестват ненаказани и..прославяни:(
цитирай
4. sestra - Здравейте!
10.10.2015 12:17
Концертът беше изключително събитие и може да бъде отново гледан на същия линк. Само можем да си представим обаче какво би представлявал, ако имаше шанс да бъде организиран в Москва, както е замислен. Малката заличка в Базел се пука по шевовете от човеци, дошли да почетат достойнството на един от тях, загубил живота си в името на любовта, която не може да съществува несвободна. Любов в най-чистия смисъл на тази дума - любов като начин на съществуване, любов, която те прави смел, дори да си най-затвореният и свит артист на земята, както Андрей Гаврилов, бард като Макаревич или нежен и добросърдечен до кости като мъчениците украинци от Океан Ельзи. Всички те - гении на малтретираното човечество от страната Русия, защото те са безспорно гениални творци. И концертът е покъртително добър, необикновено силен, причинява сълзите на истината. Истина чиста и безсмъртна, не като тази, стъкмената, нагласената кривоогледалната, дето ми я показва тук някакъв клонинг на Безцветния узурпатор на този сайт. Не пропускайте този концерт, това от мен.

Добронамерен, Безцветният не е хищник. Нека ти припомня, ЧЕ истинските природни хищници никога не използват помощни средства за залавяне на жертви. Разчитат на собствената си физическа сила и ум.

ПланинитенаБългария, без малко да оневиниш Путин. А това е нереалистично, защото чеченците, за които говориш са негови протежета и маши, ничии други.

Алибаба4, поклон пред пресечения свободен Немцов и преследван приживе като тези живи, които оставиха заедно с душите си и волята за свобода на човешкия дух на сцената в Базел и в записа на линка горе. Убийците участват в собствения си сценарий за самоубийство, замесиш ли се в това, няма излизане, съмняваш ли се? Прославителите им и те така точно.

Надявам се поне някой да ме чуе: НЯМА ПО-СИЛНО НЕЩО НА ТОЗИ СВЯТ, А ЯВНО И ДРУГАДЕ ОТ ИЗКУСТВОТО.
АКО ТОВА Е СЪМНИТЕЛНО, ЗАЩО ИМЕННО ПРИЗНАТ ПОЕТ И БАРД КАТО СЛАВИМИР ГЕНЧЕВ Е СЪС ЗАПУШЕНА УСТА В БЛОГ.БГ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sestra
Категория: Поезия
Прочетен: 2585060
Постинги: 732
Коментари: 7882
Гласове: 29404
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930