Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2018 10:59 - За пристрастените към Интернета
Автор: feq Категория: Други   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 14.06.2018 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Фейсбук дневник

10.00 часа -  "Добро утро, желая ви супер, ултра, мега позитивен ден"
11.00 часа - "Снимайте чинията с двете филии хляб и три парчета шунка ( луканката, фреша и крема сирането са предимство).
12.00 часа - Чеквате се в скъп ресторант, дори и да ядете банички( ако евентуално сте на ресторант снимайте пържолата и я качете).
13.00 часа - Качвате снимка.Използването на инстаграм носи повече лайкове.
14.00 часа - Обедна почивка, но не забравяйте да уведомите другите за нея.
15.00 часа - Качвате песен на Преслава, Анелия или Андреа.( не си мислете че като постнете Jay-z изглеждате по умни).
16.00 часа - Време е за цитати. Мъжете хранят жените, те пък цитират Паулу Коелю. 17.00 часа - Ако сте приключили работа алармирайте, ако пък не, уведомете другите, че ви остава още малко. (дано не е петък, че ...).
19.00 часа - Ако сте чули някоя много важна новина по новините, споделете я, не забравяйте, че освен вас никой друг не гледа новини.
20.00 часа - Или се чеквате там, където сте или използвате новите опции на фейсбук и споделяте филмът, който гледате и до коя  минута сте.
22.00 часа - Задължително трябва да кажете на другите как се чувствате...sad, mad...шах, мат.
23.00 часа - Пожелавате лека нощ на всички 

P. S. Дръжте си телефона на една ръка разстояние, че през ноща може да се случи някое природно бедствие... я дъжд, я сняг я нещо друго, което се случва веднъж на 10 000 години!

image


*  *  *

8 съвета за успешно интернет запознанство.
Ако сте свободна и имате желание да се втурнете към една нова връзка, изпълнена със страст, любов и романтика сред всичките си чудеса модерния живот ви предлага и една нова възможност – запознанство по интернет. И ако сте готова да се впуснете в приключение ето няколко съвета, които могат да ви помогнат.
Не се пристрастявайте. Много е лесно да харесате някой сайт за запознанства и да се увлечете. Повечето хора установяват, че започват да прекарват все повече време в чатовете и влагат в това страст, която изсмуква свободното им време без в крайна сметка това да доведе до реална среща.  
Трябва да сте наясно, че интернет общностите за запознанства преливат от лъжи и измами заради анонимността, която предлага мрежата. Това доколко сме реалисти по отношение на собствените си качества е съмнително по принцип, но в мрежата действителността често се изкривява умишлено.  
Онлайн срещите са всичко друго, но не и истински. Въпреки това могат да Ви преведат през цялата гама от чувства, която съпровожда една истинска връзка – надежда, еуфория, пристрастяване, обърканост, разочарование и накрая дори отчаяние. Любовта е силна емоция.  
Направете проучване. Как стигнахте до сайтовете за запознанства? Заради историята с хепиенд на ваша приятелка, от скука, или защото другите варианти при Вас не са сработили? По темата е изписан много материал. Поровете се в мрежата. Не забравяйте, че светът е пълен с хора, които не са добронамерени.  
Бъдете реалисти. Най-завладяващото в сайтовете за запознанства е, че щом се регистрирате веднага изникват няколко профила на подходящи за вас мъже. Колкото и да сте нетърпелива да  откриете Единствения, не забравяйте, че на всяка история, която завършва с романтична разходка по плажа, има десетки, които завършват с гласът на съпругата му от другата страна на телефонната линия.
Бъдете търпеливи и оставете връзката да се развие бавно и по естествен път.
  Не бързайте. Днешните технологични чудеса скъсяват времето и пространството между хората, но също така ви дават възможността сама да подберете кога да отговорите на заинтригувалото ви писмо. Не пишете прибързано в офиса, а го направете тогава когато имате достатъчно време да си обмислите отговора.

image




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: feq
Категория: Други
Прочетен: 9523240
Постинги: 1411
Коментари: 8409
Гласове: 27057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930